/ proiecte / simpozion international

Simpozionul international:Deva, Jud. Hunedoara

In perioada 16-19 iunie 2015, Fundatia Collegium XXI si Inspectoratul de Politie Judetean Hunedoara au organizat la Deva, judetul Hunedoara, Simpozionul International Cooperare internationala si strategii de investigare a furturilor si traficului cu bunuri culturale mobile.

 

In perioada 16-19 iunie 2015, Fundatia Collegium XXI si Inspectoratul de Politie Judetean Hunedoara au organizat la Deva, judetul Hunedoara, Simpozionul International Cooperare internationala si strategii de investigare a furturilor si traficului cu bunuri culturale mobile cu participarea mai multor ofiteri de politie specializati in protejarea patrimoniului din Romania si din mai multe tari, precum si reprezentanti ai mai multor autoritati si structuri cu atributii in protejarea patrimoniului cultural.

Lucrarile Simpozionului, deschise intr-un ambient rafinat, au fost alternate cu o multitudine de activitati si momente in vederea crearii unui cadru deosebit pentru toti participantii la aceasta manifestare, care sa contribuie la continuarea dezvoltarii relatiilor intre state in lupta impotriva traficului cu bunuri culturale de patrimoniu.

Aflat la cea de a IV - a editie, evenimentul capata tot mai multa amploare de la o editie la alta si conturul unui eveniment traditional organizat de catre cele doua entitati partenere.

Partener media al evenimentului a fost trustul de presă Realitatea Media.

 

 

PROIECTE CARE FAC PARTE DIN ACELASI PROGRAM:

Image
Simpozionul International: Cooperarea internaţională şi strategii de investigare a furturilor şi traficului cu bunuri culturale mobile.

 

Image
Delegatie a Politiei Romana in misiune Internatioinala la Roma

 

Image
Activitate internationala a Secretariatului General INTERPOL

 

Image
Stagiul national de pregatire al ofiterilor Politiei Romane

 

Image
Proiectul educational ”Cunoaste si protejeaza Patrimoniul Cultural National”.

 

Image
Seminar national pentru ofiterii Politiei Romane.